Trainingslijn Hond Round & Soft Cody Cognac | Honden trainingsspullen voor agility

88.99

Artikelnummer: 4016739652362 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Trainingslijn Hond Round & Soft Cody Cognac
Dit is een fraaie sliplijn van eersteklas cognac bizon leer. Dit leer is van hoge kwaliteit en elke bizonhuid heeft een uniek patroon, net zoals een vingerafdruk. Dit betekent dat elk product uniek is. Het bizon leer heeft een natuurlijke en rustieke uitstraling, en is ook plezierig zacht. Het leer is afkomstig van duurzaam, streng gecontroleerd vee en wordt vakkundig verwerkt in Duitsland door de professionele leerbewerkers van Hunter. Een sliplijn combineert een hondenriem met een geïntegreerde hondenhalsband.
Het gedeelte met de halsband kunt u traploos verstellen en heeft een leren stop. Hierdoor wordt onbedoeld openen voorkomen. U trekt deze halsband over de kop van de hond aan. Dit heeft als voordeel dat u geen sluitingen hoeft open te maken.
Door de traploos instelbare stopring en het verschuifbare leren lapje past deze looplijn zich perfect aan de hals van uw hond aan.
Dit maakt het ontsnappen van de hond onmogelijk. Het leer omhult een ronde nylon kern en zorgt zo voor de beste duurzaamheid en voor een aangenaam draagcomfort.
Kleur: cognac.
Afmetingen: lengte 120 cm, breedte 10 mm.